A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Pulykakolbászos túrólap

2019. október 01. - Szeretem a pulykát

Ilyet még nem csináltunk, viszont mindennek eljön egyszer az ideje:) Hajrá kísérletezők!

2019_09_pulykakolbaszos_turolap_kicsi.jpg

Pulykakolbászos túrólap 

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 1 tojás
  • 5 dkg zabpehelyliszt
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 5 dkg tejföl
  • 1 evőkanál szárított oregánó
  • a feltéthez: paradicsompüré + oregánó + bazsalikom + 15-20 dkg vékonyra szeletelt pulykakolbász
  • reszelt sajt

A túrót elkeverjük a tojással, a liszttel, a szódabikarbónával, a tejföllel és a fűszerekkel. Sütőpapírral bélelt tepsire kör alakban, kb. 1,5 cm vastagságban elkenjük. 180 fokon 15 percig sütjük, kivesszük, pár percig pihentetjük, majd megkenjük a fűszerekkel elkevert paradicsompürével, rárétegezzük a kolbászt, megszórjuk a sajttal és további 15 percig sütjük vagy amíg a sajt rá nem olvad.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr6315173928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.