A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Mustárszószos pulykamell

2019. augusztus 15. - Szeretem a pulykát

Nem bonyolítottuk túl ezt a fogást, de nem is ezért szeretjük. Egy pikáns és karakteres étel a mindennapokra. Szigorúan pulykából:) 

2019_07_mustarszoszos_pulykamell_kicsi.jpg

Mustárszószos pulykamell

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamellfilé szeletelve
  • 1 vöröshagyma
  • 2 evőkanál vaj
  • 2 dl tejszín
  • 2-4 evőkanál mustár
  • őrölt bors
  • a tálaláshoz: apróra vágott snidling vagy újhagyma zöldje

A megmosott húst a vajon megsütjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Felöntjük a tejszínnel, belekeverjük a mustárt és sűrűre főzzük. Sózzuk, borsozzuk és a hússal tálaljuk. Megszórhatjuk aprított snidlinggel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5915010322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.