A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Ananászos pulyka

2019. augusztus 12. - Szeretem a pulykát

Nyári ízek, gyors kaják. Új jelmondtunk jegyében ajánljuk ezt a nem szokványos finomságot. 

2019_07_ananaszos_pulyka_kicsi.jpg

Ananászos pulyka

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamellfilé 
  • 1 doboz daraboltananász-konzerv 
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál szójaszósz 
  • őrölt szerecsendió 
  • őrölt gyömbér 
  • a tálaláshoz: pirított szezámmag

A megmosott húst apró kockára vágjuk és a vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett ananászt, meglocsoljuk a szójaszósszal, és pirosra sütjük. Hozzáöntjük az ananász levének felét és addig főzzük, amíg ragacsos nem lesz és a hús meg nem fő. Fűszerezzük, még párszor átkeverjük majd szezámmaggal megszórva tálaljuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5915005678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.