A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Az egyik legjobb nyári étel

2019. június 10. - Szeretem a pulykát

Mikor grillezzünk, ha nem nyáron. Ehhez viszont jó receptek sem ártanak, nem elég megvenni a nyers vagy félkész grill húsokat a boltban. A recept részében most segítünk, íme! Most mondjátok azt, hogy nem néz ki jól:) 

2019_06_pulykakebab_kicsi.jpg

Pulykakebab

Hozzávalók 8 nyárshoz:

  • 50 dkg darált pulykacombfilé
  • 1 kisebb vöröshagyma apróra vágva
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál só
  • 1/2 kávéskanál őrölt bors
  • 1 csipet őrölt köménymag
  • a sütéshez: kevés olaj
  • továbbá: 8 saslikpálca


A darált húst összedolgozzuk a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával és a hagymával. Nyolc felé osztjuk, vizes kézzel mindegyikből hengert sodrunk, beleszúrjuk az előzetesen vízbe áztatott saslikpálcát. Így járunk el az összes masszával, majd az  olajjal kikent, felforrósított grillserpenyőben minden oldalukat megsütjük és tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr5814880282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása