A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Na ez brutál finom lett

2019. április 08. - Szeretem a pulykát

Néha mi sem számítunk arra, hogy ennyire jó lesz, hanem csak a végén, kóstolásnál derül ki, hogy ez telitalálat. Így volt ez most. Kötelező kipróbálni:)

2019_03_pulykakolbaszporkolt_kicsi.jpg

Pulykakolbászpörkölt

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 vöröshagyma apróra vágva
  • 20-30 dkg pulykakolbász karikákra vágva
  • 1 dl sűrű paradicsompüré
  • 1 dl víz
  • 2-4 főtt tojás
  • 1 evőkanál vaj
  • frissen őrölt fekete bors

A hagymát a vajon megpároljuk, rátesszük a kolbászt, pár percig sütjük, majd hozzáöntjük a paradicsompürét, és felöntjük a vízzel. Sózzuk, borsozzuk, pár percig rotyogtatjuk. Belekeverjük a darabokra vágott tojást és tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr314725565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.