A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Ropogós pulykafalat

2019. március 23. - Szeretem a pulykát

Szuper vendégváró falat salátával vagy krumplival, vagy akár magában is jó valamilyen mártogatossal. De még a vasárnapi ebédlőasztalon is megállja a helyét. Vigyázz, kész, süss:)

2019_03_ropogos_pulykafalat2_kicsi.jpg

Ropogós pulykafalat

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell apró csíkokra vágva vagy pulykatokány
  • 4-6 evőkanál mustár
  • kb. 10 dkg liszt
  • 2-3 evőkanál szárított majoránna
  • őrölt bors
  • a sütéshez: olaj
  • a tálaláshoz: friss saláta

A megmosott húst a mustárba forgatjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük és a húst is belekeverjük, majd forró olajban kisütjük. Friss salátával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr8014685292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása