A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Paradicsomban főtt pulyka tésztával

2019. március 21. - Szeretem a pulykát

 

2019_03_paradicsomban_fott_pulyka_tesztaval2_kicsi.jpg

Paradicsomban főtt pulyka tésztával

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell apró darabokra vágva
  • 2 dl sűrű paradicsompüré
  • 1 evőkanál szárított oregánó
  • 1 evőkanál szárított bazsalikom
  • 1 evőkanál füstölt pirospaprika
  • őrölt bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 15 dkg tészta
  • továbbá: sajt és friss bazsalikom

A húst az olajon pirosra sütjük. Hozzáadjuk a paradicsompürét és pár percig így pirítjuk tovább a húst, közben kevergetve az ételt, hogy a paradicsompüré kicsit karamellizálódjon. Hozzáadjuk a tésztát, a fűszereket és felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Fedő alatt addig főzzük, míg a tészta meg nem fő, majd belekeverjük a reszelt sajtot és tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr3714685256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása