A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Újévi recept (amivel még a maradék is elfogy)

2019. január 02. - Szeretem a pulykát

Boldog Új Évet kívánunk!

A karácsonyi ünnepek és az Új Év általában termel ételmaradékot, amit bűn kidobni. Ezért a legjobb, ha olyan ételt kreálunk, amivel tudjuk hasznosítani a megmaradt fogásokat, alapanyagokat. Most egy olyat mutatunk, amivel a virslinek adunk új értelmet:)

2018_12_vendegvaro_pulykavirsli2_kicsi.jpg

Vendégváró pulykavirsli

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1 csomag készre nyújtott leveles tészta (270 g)
  • 6 pár pulykavirsli
  • mustár

A tálaláshoz:

  • friss saláta
  • ketchup
  • mustár
  • továbbá: hústű

A virslit 3-4 cm-es darabokra vágjuk.

A leveles tésztát kitekerjük, 3-4 cm vastag csíkokat vágunk belőle. Egy-egy hústűre felszúrjuk a virlidarabokat, a tésztával körbetekerve, majd bekenjük a mustárral és előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Friss salátával, ketchuppal, mustárral tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr6214508216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása