Boldog Új Évet kívánunk!
A karácsonyi ünnepek és az Új Év általában termel ételmaradékot, amit bűn kidobni. Ezért a legjobb, ha olyan ételt kreálunk, amivel tudjuk hasznosítani a megmaradt fogásokat, alapanyagokat. Most egy olyat mutatunk, amivel a virslinek adunk új értelmet:)
Vendégváró pulykavirsli
Hozzávalók 6 személyre:
- 1 csomag készre nyújtott leveles tészta (270 g)
- 6 pár pulykavirsli
- mustár
A tálaláshoz:
- friss saláta
- ketchup
- mustár
- továbbá: hústű
A virslit 3-4 cm-es darabokra vágjuk.
A leveles tésztát kitekerjük, 3-4 cm vastag csíkokat vágunk belőle. Egy-egy hústűre felszúrjuk a virlidarabokat, a tésztával körbetekerve, majd bekenjük a mustárral és előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Friss salátával, ketchuppal, mustárral tálaljuk.