A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Fasírt - egy kicsit másképpen

2018. augusztus 19. - Szeretem a pulykát

A fasírt (is) amolyan jolly joker, mindig elfogy:) Ha vasárnapi ebéd, ha vendégsereg; hidegen is jó, de frissen is, salátával is, de két szelet kenyér közé.  De most másképpen csináljuk, íme:  Hagymában sült pulykafasírt Hozzávalók: 50 dkg darált pulyka felsőcomb 10…

Tovább

Cseréld le a kedvenc péksütis helyedet és csináld meg magad. Kicsit melós, de jó...

Igen, megéri szenvedni kicsit, mire az összes előkészülettel meg van az ember, mert utána hihetetlen nagyot lehet enni:) Pulykakolbászos pizzás csiga Hozzávalók: 25 dkg túró 25 dkg liszt 1/2 dl tej 5 evőkanál olaj 1 kávéskanál só 1/2 csomag sütőpor a…

Tovább
süti beállítások módosítása