A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Son-go-ku "pizza”

2017. szeptember 22. - Szeretem a pulykát

Hozzávalók személyenként2-3 evőkanál apróra vágott pulykasonka2-3 nagyobb gomba2-3 evőkanál kukorica2-3 evőkanál sűrű paradicsompürésóőrölt bors1 kávéskanál szárított oregánó1 kávéskanál szárított bazsalikom1 kávéskanál szárított majoránna1 evőkanál olívaolajtovábbá:mozzarellaa tálaláshoz:friss…

Tovább

Darált hússal töltött karfiol

Hozzávalók 4 személyre1-1,2 kg-os karfiol50 dkg darált pulykacomb1 zsemle1 vöröshagyma apróra vágva1 tojás1 gerezd zúzott fokhagyma1 evőkanál őrölt pirospaprika1 kávéskanál kakukkfű1 kávéskanál majoránna1 kávéskanál rozmaring1 csokor apróra vágott petrezselyemzöldsóőrölt borsa besamelhez: 5 dkg vaj2…

Tovább
süti beállítások módosítása