A legfinomabb ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek

Szeretem a pulykát

Ananászos-sonkás pulykamell

2018. március 01. - Szeretem a pulykát

ananaszos_pulykasult_1.png
Hozzávalók 4 személyre

50-60 dkg szeletelt pulykamell
30 dkg szeletelt pulykacombsonka
1 ananász
20 dkg szeletelt ementáli sajt

őrölt bors

a sütéshez:
olaj vagy vaj

A húst sózzuk, borsozzuk, majd kevés vajon minden oldalát pirosra sütjük. Tűzálló tálba tesszük, ráteszünk a sonkából, a megpucolt, kicsumázott, szeletelt ananászból és a sajtból, majd 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt el nem olvad. Tetszőleges körettel tálaljuk.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemapulykat.blog.hu/api/trackback/id/tr8513708536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása